Upplysta byggkranar över centrala Stockholm. Natthimmel och ljus som speglas i fjärdens mörka vatten. Vi söker en kommunikatör som får platsen att tala.

Vi söker en kommunikatör som hjälper platsen att tala

Cloudberry söker en kommunikatör med praktiskt handlag, strategisk blick och några års erfarenhet från samhällskommunikation. Du har gott handlag för kommunikation på platser där det rör på sig och saker händer, eller ska hända. Vi letar efter dig som kan ta ansvar för stadsbyggnadskommunikation i gaturummet – skyltar, vägvisare, information och mer abstrakta budskap och koncept, på rätt plats och med bästa effekt. Du kommer också att ta hand om produktion av innehåll och utveckla idéer för utställningslokal öppen för allmänheten. Du behöver kunna planera, producera och beställa trycksaker av olika slag och det är ett stort plus om du även kan planera för event. Du kommer även att arbeta med internkommunikation, en källa till kunskap, styrka, trygghet och ambassadörer för både dig och hela projektet. Du behöver naturligtvis inte göra allting själv, det finns både ett team, projektorganisation och leverantörer som hjälper dig för att kvaliteten ska bli den allra bästa.

Cloudberry har uppdrag för ett antal stora och mindre stadsutvecklingsprojekt, men arbetar också med andra kunder inom staden, platsen, hållbarhet, teknik och innovation.

Vem är du?

Vi tror att du är en nyfiken person, som ständigt vill lära dig nytt och dela med dig av dina kunskaper. Du gillar våra kunder, vill förstå deras utmaningar och hitta nya möjligheter. Du är klok och sätter dig snabbt in i saker, och kan svara på frågor även när det blåser. Du är strukturerad, konstruktiv och hittar vägar framåt – en problemlösare. Du är bra på att producera, värdera och beställa, både text, bild, form och event – du kan svänga ihop ett nyhetsbrev färdigt för tryck och se till att ett evenemang drar rätt publik. Du är prestigelös, självständig och får saker att hända, med en bra balans mellan snabbhet och kvalitet. Du är lyhörd när du ska förankra ditt arbete med både team och uppdragsgivare. Och självklart hoppas vi att du ska trivas med oss andra och känna dig trygg med våra värderingar.

Intresserad?

Tillsvidareanställning. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss på [email protected]. Skicka din ansökan till samma adress senast den 30 juni. Intervjuer sker löpande.

Cloudberry är en strategisk PR- och kommunikationsbyrå som grundades i Stockholm 2000. Cloudberry arbetar med moderna och innovationsdrivna företag, myndigheter och andra organisationer som vill ha sund och resultatorienterad PR-expertis och genomslag på sin lokala marknad eller utomlands.