Teknik och innovation

Vi är en ledande PR-byrå inom teknik och innovation. Vi hjälper såväl internationellt kända etablerade varumärken, som nystartade lokala aktörer och deras talespersoner att nå fram med varumärke, kunnande och lösningar i Sverige, Norden eller internationellt.

Vi tror på samhällsnytta

På Cloudberry är vi övertygade om att ny teknik och innovationer kan rädda världen. I rätt händer bidrar teknik och innovation till ett bättre och rikare samhälle.

Ett av våra team arbetar nästan uteslutande med Tech-PR, affärdrivande public relations för teknikutvecklare och innovationsdrivna företag och affärsområden. Efter drygt femton års arbete och en lång rad goda omdömen från våra uppdragsgivare, är vi säkra på att vi är en av landets bästa PR-byråer för kommunikation av teknik, innovation och digitalisering.

Våra kunder blir frontrunners

Eftersom många av våra kunder arbetar med lösningar som ligger i teknikutvecklingens framkant, blir vårt uppdrag ofta att nå ut med ny teknik eller med ett outvecklat affärs- och produktområde. Kommunikationen måste då vara utbildande och vi arbetar exempelvis med seminarier, krönikor, debattartiklar och andra kanaler för att förklara och förtydliga lösningens effekter och värden.

När våra kunder blir frontrunners är det angeläget att deras identitet och profil speglas i kommunikationen, genom innehåll och personer och i alla de medier och kanaler de använder. Kunderna väljer oss för att de vet att vi kan PR i ett modernt medielandskap.

Tjänster
Mediekontakter
Expertkommentarer
Debattinlägg
Sociala medier
Undersökningar
Evenemang