Teknik och innovation

Vi är en ledande PR-byrå inom teknik och innovation. Vi arbetar med allt från internationellt kända varumärken till lokala aktörer, och hjälper våra kunder att nå ut med sitt varumärke, talespersoner, kunnande och lösningar i Sverige, Norden eller internationellt.

Vi tror på ökad samhällsnytta

På Cloudberry är vi övertygade om att ny teknik och innovationer kan rädda världen – och i rätt händer bidrar teknik och innovation till en bättre och rikare värld. Ett av våra team arbetar dedikerat med Tech-PR; PR för teknikutvecklare och innovationsdrivna företag och områden. Efter drygt 15 års arbete och vittnesmål från våra uppdragsgivare, vet att vi är en av landets bästa PR-byråer för kommunikation av teknik/IT och innovation.

Vi gör våra kunder till frontrunners

Eftersom många av våra kunder arbetar med lösningar som ligger i teknikutvecklingens framkant, är vårt uppdrag ofta att nå ut med en icke-etablerad teknik, eller ett outvecklat affärs- och produktområde. Det innebär att kommunikationen behöver verka utbildande, där vi exempelvis med seminarier, krönikor, debattartiklar och andra kanaler förklarar och förtydligar teknikens och innovationens effekter och värden.

Då våra kunder är så kallade frontrunners är det angeläget att deras identitet och profil speglas i kommunikationen; både i innehåll, personer och i de medier och kanaler där de träder fram. De har valt oss för att de vet att vi kan PR i ett innovativt och modernt medielandskap. Avslutningsvis så anser vi att all framgångsrik kommunikation sker på mottagarens villkor.

Tjänster
Debattinlägg
PR
Undersökningar
Projektledning
Innehåll
Sociala medier
Mediekontakter
Pressaktiviteter
Evenemang