Cloudberry stärker upp inom tech och samhällsbyggnad

Cloudberry Communications har fått tre nya medarbetare. Rekryteringarna är ett led i vårt arbete med att förstärka och etablera sig som en av landets bästa PRbyråer inom teknik, digitalisering och samhällsbyggnad.

Märit Wikström och Per-Ola Mjömark.

 

Tidigare i år började Märit Wikström med lång och bred erfarenhet inom PR och kommunikation för samhällsbyggare som Skanska, Eric Andersson Gruppen och som kommunikationschef på Lloyds Apotek. Märit går in som seniorkonsult främst med uppdrag för Stockholms stad och stadsutvecklingsprojektet Hagastaden.

– Att få jobba med ett så komplext projekt som Hagastaden är intressant ur flera perspektiv. Det är byggnadstekniskt avancerat med överdäckningen av E4/E20 och många aktörer på liten yta. Det är intressant att få var del i transformationen av ett ”trafikdike” till en levande och spännande del av staden, säger Märit.

Digitalisering och dataanalys

Per-Ola Mjömark har tidigare arbetat som journalist på flera större nyhetsredaktioner, där teknik och webbjournalistik varit den röda tråden. Han har också arbetat flera år på Internetstiftelsen och drar ibland på sig uniformen som reservofficer i Försvarsmakten, med press- och informationstjänst som huvudsaklig inriktning.

– Byråns profil passar mig perfekt eftersom jag har ett stort intresse för både teknik- och samhällsbyggnadsfrågor. Paketering av innehåll är något jag jobbat dagligen med de senaste tio åren. Jag ser fram emot att arbeta med kunder som ligger långt framme inom digitalisering och dataanalys, berättar Per-Ola.

Nicholas Christensen.

Innovationsdrivna kunder

Den tredje rekryteringen är Nicholas Christiansen. Han är juniorkonsult och arbetar framförallt med projektkoordinering och mediekontakter. Nicholas har en master i konsumentvetenskap och affärsmarknadsföring och har också studerat i Shanghai.

– Kunderna är intressanta och även högaktuella om man tittar på vilka tjänster och produkter de erbjuder, berättar Nicholas Christiansen. Bland annat med en rad innovationsdrivna företag som gör vår vardag och våra hem både enklare och smartare.

– Med våra nya medarbetare får vi ytterligare tre drivna och kompetenta medarbetare som kompletterar vårt befintliga team i att finna kloka och kreativa vägar såväl i befintliga som nya uppdrag, säger Joakim Lind, seniorkonsult och delägare på Cloudberry avslutningsvis.