Ny hemsida

Ny webbplats och visuell identitet åt en av Kinas främsta PR-byråer

Switching-Time är en kinesisk-schweizisk integrerad kommunikationsbyrå som erbjuder skräddarsydda tjänster och lösningar för mode, lyx, livsstil och skönhet. Byrån grundades 2012 av Taiwing Tian och Florent Chapatte, har byrån mer än 25 anställda i Shanghai och Hongkong. Switching-Time siktar på att vara den ledande agenturen med både kreativt tänkande och innovativa pressaktiviteter.

Cloudberry tog fram ny logotyp samt designade och producerade webbplatsen. Besök deras nya webbplats: switching-time.com

Florent Chapatte kommenterar följande om samarbetet:

”Det var ett nöje att arbeta med Victoria Bergh och Kamal Bitar på Cloudberry i Sverige. Vi fick rekommendationer av en bekant i Shanghai att anlita Cloudberry för att göra om vår webbplats. Det var lite utav en chansning i och med det stora geografiska avståndet. Men samarbetet var smidigt och Victoria förstod på en gång vilken typ av image vårt varumärke ska utstråla. Vi är otroligt nöjda med designen på den nya webbplatsen och responsen från kunder har varit överväldigande. Med den nya webbplatsen drar vi in många fler uppdrag!”

Florent Chapatte och Taiwing Tian, grundare av Switching-Time