Cloudberry ny svensk partner till Lewis

Cloudberry ansluter sig till kommunikationsbyrån LEWIS nätverk av partnerbyråer på 80 nyckelmarknader runt om i världen.

PR-arbete är lagarbete. Som ett led i att ytterligare internationalisera sin verksamhet och stärka sin kommunikation och närvaro på nyckelmarknader har Cloudberry tecknat partnerskapsavtal med Lewis, ett ledande globalt nätverk för kommunikationsbyråer.

– Cloudberry har 20 års erfarenhet av att hjälpa utländska företag med effektiv och marknadsnära PR och kommunikation i Sverige och Norden. I samarbetet med Lewis utvecklar vi vårt internationella nätverk med Lewis kompetenser i Europa, USA och Asia-Pacific. Vi ger svenska företag möjlighet att enkelt växla upp sin närvaro på olika marknader, oavsett om det är i USA eller Malaysia för att ta två exempel. Vi har redan flera gemensamma uppdrag, förklarar Madelene Kornfehl, partner och delägare i Cloudberry.

Lewis-nätverket omfattar ett stort antal oberoende byråer och ger Cloudberrys kunder direkt tillgång till över 80 nyckelmarknader runt om i världen. Inklusive flera tillväxtmarknader.

– Vi är mycket glada över vårt nya samarbete med Cloudberry. Vi har nu en bra partner för kunder som vill nå ut till den svenska marknaden genom PR, sociala medier eller marknadsföring. Vår nya strategiska partner i Sverige har en komplett profil och gedigen erfarenhet, säger Andres Wittermann, Chief Client Officer EMEA på Lewis.