Två kvinnliga konsulter arbetar för Cloudberry Communication i ett möte och pratar och diskuterar om PR och kommunication

Vi söker en kommunikatör med inriktning mot stadsutveckling

Vi växer och söker en kommunikatör med några års erfarenhet, gärna från samhällskommunikation i en politiskt styrd organisation. Har du arbetat med städer och stadsutveckling är det ännu bättre. Du lär känna din målgrupp och kan tänka och skriva rakt och enkelt för relevanta kanaler. Det kan gälla allt från engagerande möten, informativa trycksaker och effektiva annonser, till klara webbtexter och inlägg på sociala medier som gör sitt jobb. Du är klok och sätter dig snabbt in i saker, och kan sen svara på frågor om dem även när det blåser. Är du dessutom bra på färg, form och produktion för tryck, digitalt och film så är det flera stora plus.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta [email protected] 070 – 323 00 04.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till [email protected] senast 11 september. Intervjuer sker löpande.

Cloudberry är en strategisk PR- och kommunikationsbyrå som grundades i Stockholm 2000. Cloudberry arbetar med moderna och innovationsdrivna företag, myndigheter och andra organisationer som vill ha sund och resultatorienterad PR-expertis och genomslag på sin lokala marknad eller utomlands. Vi ingår i internationella PR-nätverket Automotive PR, Eurocom Worldwide och ION Group.