Nya webbplatser för Hagastaden, Graninge och SSFC

Inför sommaren har Cloudberrys webbproducenter haft en intensiv period. Tre sajter har sett dagens ljus bara de senaste veckorna, en för en gammal kund och två för helt nya.

Graninge är ett klassiskt varumärke kängor och stövlar – ”perfekta för skandinaviska väderförhållanden – som behövde en webbplats att presentera sin kollektion på. Försäljningen sköts via återförsäljare.

Stockholm Sustainable Finance Centre (SSFC) är ett kunskapscenter som drivs av Stockholm Environment Institute (SEI) och Handelshögskolan. Initiativet kommer från regeringen och målet med SSFC är att snabba på och stödja en förflyttning mot investeringar som krävs för att klara av klimat- och hållbarhetsmålen.

Den sista nya sajten är Hagastaden, en sida där samarbetsparter som är aktiva i stadsutvecklingen på gränsen mellan Stockholm och Solna kan kommunicera med sina målgrupper – de som söker någonstans att bo, de som vill etablera sin verksamhet i området och de som är intresserade av forskningsområdet life science, som kommer att ha en framträdande roll i området på grund av närheten till bland annat Karolinska Universitetssjukhuset och Karolinska Institutet. Viktigt för sidan är den interaktiva kartan, där området kan utforskas med hjälp av kartnålar och filter, och nyhetsflödena där aktörerna får möjlighet att synas ordentligt för sina målgrupper.

Behöver du hjälp med en ny webbplats för din verksamhet? Kontakta vår webbdesigner Victoria Bergh.