ChatGPT Chatta med AI eller artificiell intelligens Båda händerna kommer att stödja huvudikonen.

Cloudberry startar ChatGPT-utbildning i samarbete med ImagineX

Artificiell intelligens (AI) är en teknologi som fortsätter att förändra samhället och arbetslivet i hög takt. ChatGPT är ett av de nya AI-verktygen som kan användas för att generera text och svara på frågor. Det är ett bra sätt att effektivisera arbete och spara tid, samtidigt som det hjälper till att skapa mer kreativitet och högre kvalitet i olika arbetsuppgifter.

– Rollen som redaktör och projektledare blir allt viktigare. Genom att använda ChatGPT och andra AI-teknologier kan PR-byråerna förbättra sina processer, frigöra tid att fokusera på mer kreativa och strategiska uppgifter. Samarbetet med kunderna kommer också att förändras, säger Eva Nielsen, grundare och partner på Cloudberry.

Vi tränar din AI-muskel

Alla kan lära sig att använda ChatGPT praktiskt på jobbet och i vardagen. ChatGPT Utbildning är ett koncept framtaget av digitalbyrån ImagineX med Cloudberry som partner.

Marko Tosic, ImagineX och ChatGPT Utbildning. Foto: Jörgen Martinsson.

– Jag har alltid varit en teknik-fanatiker och när jag upptäckte vilka fantastiska möjligheter ChatGPT erbjuder så bestämde jag mig för att ta reda på allt om ChatGPT, säger Marko Tosic, som driver ImagineX och som utvecklat ChatGPTutbildning.se.

I en 1,5 timmars anpassad utbildning går du från nybörjare till att kunna använda ChatGPT professionellt, utan några krav på förkunskaper. 

Eva Nielsen, grundare och partner på Cloudberry

– Som alltid handlar det om att som du frågar får du svar. Hur ska du fråga för att få de svar du behöver? ChatGPT är som en ny, snabb och smart kollega, som aldrig blir trött. Jag kallar min för BerryBooster, berättar Eva Nielsen. 

– Sedan hjälper den till med underhållningen också. Högläsningar med pressmeddelande på rim, limerickar på knasiga ortnamn och andra saker som vi på byrån roat oss med, lägger Eva Nielsen till. 

ChatGPT ger AI-kompetens

AI-teknologi är en viktig del av framtidens arbetsliv och därför har Cloudberry investerat i att utbilda våra medarbetare i att använda ChatGPT praktiskt på jobbet. Vi är övertygade om att utbildning i AI-kompetens är en viktig faktor för att vara konkurrenskraftig i framtiden. 

– Vi är glada över att vara partners med ImagineX i denna satsning och ser fram mot att hjälpa fler företag att utveckla sin AI-kompetens med hjälp av ChatGPT Utbildning, avslutar Eva Nielsen.

Läs mer om ChatGPT Utbildning

Eva Rosengren

Text: Eva Rosengren och ChatGPT

Huvudbild: ChatGPT, Shutterstock