Stadsutveckling

Vi är specialister på kommunikation inom platsmarknadsföring och stadsutveckling. Vi arbetar fram kommunikationsstrategier för våra kunder och genomför kommunikationsinsatser i valda kanaler, hela vägen i mål.


Några exempel på projekt och platser som vi  har förmånen att arbeta med: Vallastaden 2017 i Linköping, Norra Djurgårdsstaden, Hagastaden och Kista Science City.

NÅGOT AV DET VI JOBBAR MED
Dataspel för dialog och visualisering av stadens flöden

Dataspel för dialog och visualisering av stadens flöden

Datorspelet Cities: Skylines från Paradox Interactive är en global succé med över två miljoner sålda licenser. I januari 2016 började spelet testas och utvecklas för att kunna användas som verktyg för medborgardialog och stadsutveckling inom Svensk Byggtjänsts projekt Mina Kvarter.

Berättelser från en ny vetenskapsstad

Berättelser från en ny vetenskapsstad

Hagastaden är en ny stadsdel som växer fram i norra Stockholm och södra Solna. Området omfattar 5 000 nya bostäder och är kärnan i Stockholms Life Science-kluster, med närhet till Karolinska Universitetssjukhuset. Vi har sedan 2010 varit kommunikationsresurs för stadsbyggnadsprojektet i Hagastaden.


Snåret snackar samhällsbyggande

Snåret snackar samhällsbyggande

Podcasten Snåret profilerar Svensk Byggtjänst som ledande kunskapsföretag inom samhällsbyggande och har fått ett stort genomslag. Snåret visar hur integrerad kommunikation stärker ett varumärke med förstklassigt innehåll, en genomtänkt strategi för spridning i sociala medier och samarbete med branschtidningen Byggindustrin.

Team
I sociala kanaler