Kontakt

Cloudberry är en kommunikationsbyrå som arbetar med innehållsdriven PR i en mängd olika kanaler – digitalt, socialt och analogt. Vi arbetar både strategiskt och operativt. Byrån har bred kompetens och lång erfarenhet att plocka uppslag från, och en hejdlös nyfikenhet som driver oss framåt.

Hitta till oss

Vi sitter på toppen av Götgatan på Södermalm i Stockholm. Där delar vi kontor med flera kreativa byråer inom reklam, event, webb och innehållsproduktion. Runt vår byrå finns ett väl upparbetat nätverk av frilansar och andra byråer som kan bidra med ytterligare specialistkompetens och resurser när det behövs.

 

Cloudberry Communications AB

Telefon: 08-551 112 10

E-postadress: hej@cloudberry.se

Besöksadress: Repslagargatan 17B, Stockholm

Postadress: Box 112 28, 100 61 Stockholm

Diskutera nya projekt?

En del av byrån arbetar i huvudsak med teknikkunder, ofta internationella B2B- och B2C-bolag, som vill ha en närvaro i Norden och nå ut till sina kunder, men även nya och växande startupföretag.

En del av oss är inriktade på stadsutveckling och platser med kunder inom stadsbyggnad och exploatering, regionutveckling, bostadsbolag och besöksnäring.

Vi producerar även webbplatser – strategier, innehåll, webbdesign och kanaler för distribution – som stärker varumärke, lyfter produkten och låter vår kund komma nära sin kund. Vi bygger webbplatser i open source-plattformen WordPress, vilket gör den enkel att använda och uppdatera, men även stabil, säker och med god support.

Eva Nielsen
VD
eva@cloudberry.se
+46(0)70-305 85 99

Madelene Kornfehl
Vice VD
madelene@cloudberry.se
+46(0)70-658 58 85

Victoria Bergh
Ansvarig webb & event
victoria@cloudberry.se
+46(0)70-955 40 52